måndag 19 juli 2010

Sommar sommar sommar! // Höst höst höst!

JAG HAR NU FÅTT TILLBAKA MIN HANDVÄSKA. Den befann sig på SJ´s hittegods avdelningen i några dagar, behövde lite ledigt.

Nog är det sommar trotts allt. Klipporna och vatten utanför huset. Cykel till jobbet (som ligger 30 meter bort). Doften som vinden för med sig luktar sommar. Årstiderna svingar förbi lika så livet. Kanske inte med ett sving eller jo kanske likt en gunga. Vi sätter oss på gungan och börjar svinga, i början lite lätt och ju längre vi sitter kvar, ju tryggare blir vi, ju mer vågar vi ge av oss själva, ju mer fart får vi och tillslut hoppar vi, tar språnget ut, lämnar tryggheten, stabiliteten, kedjorna som kanske håller oss kvar för att en dag våga kliva upp på en ny gunga. Inte är livet kantigt. Man når inte en vägkant som lett dig till ett stup utan du ges alltid alternativ om du är öppen och tar emot.

Jag märker att mina ord vill ge mig uppmuntran och mod till att tala om att mitt val är rätt val, Det är ju inte precis så att jag just nu ska vara borta resten av mitt liv men mina ord vill just nu ge uppmuntran till mig och mina vänner inom Step Out. Hoppas jag lyckas.

Ellen skrev till mig i helgen och talade om att hon var nervös. Blanche är också nervös ska jag tala om. Hon sa även att vi nu måste börja, jag citerar; "intensiv be", det är så sant. Vi åker om snart mindre en en månad. En månad och elva dagar för att vara mer exakt. Oj oj säger magen och bröstet instämmer.
MEN VAD ROLIGT!

En fin sommar kväll i Sthlm med Yatzi, film och tyvärr en mindre snäll busschaufför som åker ifrån två hjälplösa unga kvinnor mitt i natten mitt inne i storstaden (inte OK). Men en fin sommar kväll vart det i alla fall.






19° Stockholm
28° Taiwan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar